Nverila som, ale sú dobré. Teda neveril ani môj muž, keď som mu zahlásila, že najnovším hitom v rímskych reštauráciách je táto varianta rímskej klasiky spoločne s dusenou čakankou. Čo to asi tak môže byť??
Recept je jednoduchý - vlastne ide o spojenie dvoch receptov. Cestoviny
cacio e pepe, čo v rpeklade znamená syr a korenie si pripravíte podľa receptu, ktorý nájdete
tu. Vlastne vy sa zastavíte pri tom bode, kde si v miske rozpúšťate syr a maslo a pridávate vodu z varenia cestovín. V tomto bode pridajte podusenúä čakanku, ktorú ste si jednoducho pripravili na oleji (vraj ju netreba podusiť na oleji, ale ja som to urobila a na škodu to nebolo) podľa receptu, ktorý pre zmenu nájdete
tu.
Ja viem, že je to dnes sa mé tu a tu ..... ale aj inovácia a spájanie dvoch rôznych receptov je vlastné každému kuchárovi....
Tak vyskúšajte a dobrú chuť.
No comments:
Post a Comment