Radosť z varenia a chuť zeleniny

Jednoduchá a rýchla kuchyňa nielen pre vegetariánov, ale pre všetkých, ktorí sa rozhodli urobiť niečo pre seba a svoje telo a hlavne chcú objaviť krásu a rôznorodosť chutí zeleniny.

Wednesday 16 April 2014

Cestoviny bez omáčky

Že cestoviny bez omáčky? Nuž úprimne povedané, áno - teda aspoň bez tej klasickej, akú si my predstavujeme. Ale ubezpečujem vás, že cestoviny majú svoju nezameniteľnú chuť vďaka málo prísadám, ktoré túto omáčku neomáčku tvoria.


Dajte variť cestoviny. Medzičasom si dajte do panvice olej, pridajte odsolené kapary, poduste. Na druhej panvici nasucho opražte strúhanku. Uvarené cestoviny zlejte, dajte do panvice s kaparami, premiešajte, dajte na tanier a posypte opraženou strúhankou. Skúste nahradiť kapary olivami.

Dobrú chuť.

No comments:

Post a Comment