Príprava je naozaj jednoduchá. V podstate potrebujete žemľu, pizzu, niečo, do čoho tú fašírku dáte.
Ďalej potrebujete šalát podľa vašej chute: so semiačkami, jablkami, balzamikovým octom, paradajkami...ako som povedala, ten si pripravíte podľa toho na čo máte chuť a čo máte v chladničke.
A teraz prichádza na rad recept na baklažánovú fašírku. Vezmite baklažán, pokrájajte ho na kocky, poduste na oleji a cesnaku domäkka a dávajte pozor, aby cesnak neprihorel, keďže baklažán má tendeciu pôsobiť ako špongia a vsiaknuť všetok olej, Následne vychladnutý baklažán zmiešajte s vajkom (počet vajec určite podľa množstva baklažánu), sušenou mätou, pridajte soľ a korenie, trošku muškátového orieška a trochu stráhanky. Dobre premiešajte a ak sa vám zo zmesy dajú tvoriť fašírky (najlepšie mokrou rukou), obaľte ich v strúhanke a vypražte.
A môžete aranžovať baklaburgery .. Nech sa páči.
No comments:
Post a Comment