Radosť z varenia a chuť zeleniny

Jednoduchá a rýchla kuchyňa nielen pre vegetariánov, ale pre všetkých, ktorí sa rozhodli urobiť niečo pre seba a svoje telo a hlavne chcú objaviť krásu a rôznorodosť chutí zeleniny.

Monday 9 June 2014

Cestoviny s cuketovým krémom a pistáciami

Jarno-letná sezóna sa vyznačuje aj produkciou cukety - v našom prípade nadmernou. A tak teraz sa bude každý recept vyznačovať tým, že v ňom budú cukety. Už ste si to všimli, však?

Cez víkend som na obed urobila tieto cestoviny s pistáciovo-cuketovým krémom.


Dajte si variť cestoviny - je jedno či dlhé alebo krátke. Na panvici si na cibuľke poduste nakrájanú cuketu. Následne ju rozmixujte spolu s trochou vody z varenia cestovín a s očistenými pistáciami. Primiešajte uvarené cestoviny. Podávajte posypané strúhaným syrom, pistáciami a ja som opražila aj strúhanku a zmiešala ju s posekanými pistáciami.

No comments:

Post a Comment