Radosť z varenia a chuť zeleniny

Jednoduchá a rýchla kuchyňa nielen pre vegetariánov, ale pre všetkých, ktorí sa rozhodli urobiť niečo pre seba a svoje telo a hlavne chcú objaviť krásu a rôznorodosť chutí zeleniny.

Tuesday 17 June 2014

Cuketa ako príloha

Cukety, cukety a ešte raz cukety...už ich jeme dva týždne v kuse, ale musím povedať, že vždy na iný spôsob. Ako cestovinovú omáčku, zeleninovú prílohu či nákyp, zapekané, alebo slané torty.

Dnes nápada ako spraviť chutnú a na variácie bohatú zeleninovú prílohu.


Na cibuľke si poduste nakrájanú cuketu, ak chcete môžete pridať aj cesnak. Pridajte paradajky, dochuťte a pridajte aj bylinky, napríklad mätu, bazalku či majorán. Ak máte a chcete, môžete pridať aj olivy. Alebo vynechajte paradajky. Obmieňajte a zaručujem vám, že každý raz budete mať na stole iné chute...

No comments:

Post a Comment