Radosť z varenia a chuť zeleniny

Jednoduchá a rýchla kuchyňa nielen pre vegetariánov, ale pre všetkých, ktorí sa rozhodli urobiť niečo pre seba a svoje telo a hlavne chcú objaviť krásu a rôznorodosť chutí zeleniny.

Wednesday 14 January 2015

Varianta rímskej klasiky - cestoviny cacio e pepe s čakankou

Nverila som, ale sú dobré. Teda neveril ani môj muž, keď som mu zahlásila, že najnovším hitom v rímskych reštauráciách je táto varianta rímskej klasiky spoločne s dusenou čakankou. Čo to asi tak môže byť??


Recept je jednoduchý - vlastne ide o spojenie dvoch receptov. Cestoviny cacio e pepe, čo v rpeklade znamená syr a korenie si pripravíte podľa receptu, ktorý nájdete tu. Vlastne vy sa zastavíte pri tom bode, kde si v miske rozpúšťate syr a maslo a pridávate vodu z varenia cestovín. V tomto bode pridajte podusenúä čakanku, ktorú ste si jednoducho pripravili na oleji (vraj ju netreba podusiť na oleji, ale ja som to urobila a na škodu to nebolo) podľa receptu, ktorý pre zmenu nájdete tu.

Ja viem, že je to dnes sa mé tu a tu ..... ale aj inovácia a spájanie dvoch rôznych receptov je vlastné každému kuchárovi....

Tak vyskúšajte a dobrú chuť.

No comments:

Post a Comment