Radosť z varenia a chuť zeleniny
Jednoduchá a rýchla kuchyňa nielen pre vegetariánov, ale pre všetkých, ktorí sa rozhodli urobiť niečo pre seba a svoje telo a hlavne chcú objaviť krásu a rôznorodosť chutí zeleniny.
Wednesday, 18 March 2015
Rýchle cestoviny s paradajkami a rikotou
Naozaj rýchle...asi ako všetky cestovinové recepty. Potrebujete len paradajky, olej, cesnak a rikotu... resp. Philadelhiu, či cottage cheese. Prísady, ktoré určite máte v chladničke. A cestoviny môžu byť aké len chcete.
Dajte si zovrieť vodu , osoľte a uvarte v nej cestoviny. Medzičasom zoberte panvicu, či menší hrniec, dajte doň olej a nakrájaný cesnak. Poduste, kým vo vzduchu necítite vôňu cesnaku. Následne pridajte rozpolené paradajky (ja som použila cherry). Premiešajte, aby pustili šťavu a ako posledné pridajte rikotu. Zamiešajte, dochuťte soľou a korením a môžete pridať uvarené cestoviny a samozrejme podávať.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment