Radosť z varenia a chuť zeleniny

Jednoduchá a rýchla kuchyňa nielen pre vegetariánov, ale pre všetkých, ktorí sa rozhodli urobiť niečo pre seba a svoje telo a hlavne chcú objaviť krásu a rôznorodosť chutí zeleniny.

Monday 5 August 2013

Cestoviny s fazuľkou a paradajkami

Aj vám sa stáva, že vaše fazule rodia, ale nie dostatočne nato, aby ste ich mohli zavariť? Tak tu je jeden chutný a rýchly recept, čo s fazuľovými strukmi, ktoré máte v chladničke, prípadne sa vám nezmestili do pohára.


Pripravte si fazuľové struky, očistite ich a povarte vo vriacej osolenej vode domäkka, čo trvá asi 10 minút. Sceďte. Dajte variť aj cestoviny.
Na panvici poduste na oleji cibuľku, pridajte fazuľku nakrájanú na kúsky, nakrájané paradajky a spoločne duste, kým paradajky nepustia šťavu. Do panvice pridajte uvaren= cestoviny, premiešajte, posypte strúhaným syrom a je to.

Dobrou variantou je aj fazuľka, pesto a čerstvé paradajky len tak roztrúsené povrchu. Záleží len na vás.

No comments:

Post a Comment