Radosť z varenia a chuť zeleniny

Jednoduchá a rýchla kuchyňa nielen pre vegetariánov, ale pre všetkých, ktorí sa rozhodli urobiť niečo pre seba a svoje telo a hlavne chcú objaviť krásu a rôznorodosť chutí zeleniny.

Sunday 23 August 2015

Pečené paradajky

Už sme sa tu minulý rok raz o tých pečených paradajkách bavili. Tak čo, vyskúšali ste ich? Ja som dnes vyskúšala iný recept, o ktorý sa s vami rada podelím.


Vlastne je to veľmi jednoduché. Zmiešajte si v miske strúhanku, nadrobno pokrájaný cesnak,
nakrájané olivy a kappery, soľ (ak treba) a bylinku podľa chuti - oregáno, mäta, bazalka, petržlenová vňať.

Očistite paradajky, prekrojte ich na polovicu a dejte do zapekacej nádoby. Navrch nasypte pripravené zmes, pokvapkajte olivovým olejom a dajte zapiecť do predhriatej rúry, kým sa neodparí tekutiny v paradajkách. Mne to trvalo asi 20 minút, ale riaďte sa podľa vašej rúry.


No comments:

Post a Comment