Dobrú chuť.
Radosť z varenia a chuť zeleniny
Jednoduchá a rýchla kuchyňa nielen pre vegetariánov, ale pre všetkých, ktorí sa rozhodli urobiť niečo pre seba a svoje telo a hlavne chcú objaviť krásu a rôznorodosť chutí zeleniny.
Sunday, 23 August 2015
Cestoviny na ľahko
A aby toho nebolo dosť, tak vám sem pridám ešte aj recept na cestoviny. Ako skoro vždy ich príprava netrvá dlhšie ako uvarenie cestovín samotných. Takže sa niet načo vyhovoriť.
Dajte uvariť špagety. Medzičasom na panvicu s olejom dajte cherry paradajky, prikryte pokrievkou a a asi 5 minút opekajte. Občas premiešajte Následne odkryte a rozmačkajte, aby stratili vodu. Pozor na to, že budú striekať. Pridajte nakrájaný cesnak, olivy, kapary, jemne dosoľte a pridajte uvarené špagety. Premiešajte a podávajte posypané parmezánom chudobných - nasucho opečenou strúhankou, ktorá jedlu dodá chrumkavosť.
Dobrú chuť.
Dobrú chuť.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment