Radosť z varenia a chuť zeleniny

Jednoduchá a rýchla kuchyňa nielen pre vegetariánov, ale pre všetkých, ktorí sa rozhodli urobiť niečo pre seba a svoje telo a hlavne chcú objaviť krásu a rôznorodosť chutí zeleniny.

Wednesday, 27 August 2014

Prekladané papriky

Jednoduchý recept vhodný aj pre začiatocníkov v kuchyni - všetku prácu totižto urobí rúra na pečenie. Ako príloha sa toto jedlo hodí hlavne ku grilovanému mäsu či rybám a bez nich aj ako ľahká letná večera.


Očistite papriky a porozkrajujte ich na polovicu. Rozložte na plech na pečenie vystlaný papierom (ak sa vám nechce plech čistiť) šupkou nadol, posypte nasekaným cesnakom, tymiánom a olivovým olejom. Osoľte a okoreňte podľa chuti. Pečte pri 215 stupňoch, kým nie sú mäkké. Následne posypte strúhaným syrom typu Hiadlovec a nechajte zagrilovať. Pokvapkajte citrónovou šťavou a hneď podávajte. Jednoduché nie?

No comments:

Post a Comment