Radosť z varenia a chuť zeleniny

Jednoduchá a rýchla kuchyňa nielen pre vegetariánov, ale pre všetkých, ktorí sa rozhodli urobiť niečo pre seba a svoje telo a hlavne chcú objaviť krásu a rôznorodosť chutí zeleniny.

Tuesday 26 August 2014

Zapekané cestoviny s paprikou

Začíname cestovinové menu. Zapekané cestiny sú výborné z jedného dôvodu: môžete ich urobiť deň vopred ako čerstvé (nezapečené) a to, čo vám zvýší, ak niečo, na druhý deň zapečiete a máte na stole celkom nové jedlo.


Na oleji poduste cibuľku, pridajte na pásiky nakrájanú papriku, olivy a keď zmäkne paradajkový pretlak - varte asi 15 minút. Medzičasom uvarte cestoviny, zlejte a dajte ich do misky. Pridajte údenú parenicu nakrájanú na kúsky a uvarenú omáčku. Premiešajte a dajte všetko do vymastenej a strúhankou vysypanej formy. POsypte strúhankou, dajte naň kúsky masla a šup s tým do rúry na 20 minút pri 180 stupňoch.

No comments:

Post a Comment