Radosť z varenia a chuť zeleniny

Jednoduchá a rýchla kuchyňa nielen pre vegetariánov, ale pre všetkých, ktorí sa rozhodli urobiť niečo pre seba a svoje telo a hlavne chcú objaviť krásu a rôznorodosť chutí zeleniny.

Wednesday 18 March 2015

Rýchle cestoviny s paradajkami a rikotou

Naozaj rýchle...asi ako všetky cestovinové recepty. Potrebujete len paradajky, olej, cesnak a rikotu... resp. Philadelhiu, či cottage cheese. Prísady, ktoré určite máte v chladničke. A cestoviny môžu byť aké len chcete.


Dajte si zovrieť vodu , osoľte a uvarte v nej cestoviny. Medzičasom zoberte panvicu, či menší hrniec, dajte doň olej a nakrájaný cesnak. Poduste, kým vo vzduchu necítite vôňu cesnaku. Následne pridajte rozpolené paradajky (ja som použila cherry). Premiešajte, aby pustili šťavu a ako posledné pridajte rikotu. Zamiešajte, dochuťte soľou a korením a môžete pridať uvarené cestoviny a samozrejme podávať.

No comments:

Post a Comment