Radosť z varenia a chuť zeleniny

Jednoduchá a rýchla kuchyňa nielen pre vegetariánov, ale pre všetkých, ktorí sa rozhodli urobiť niečo pre seba a svoje telo a hlavne chcú objaviť krásu a rôznorodosť chutí zeleniny.

Friday, 19 July 2013

Ryža s paradajkami, cuketou a baklažánom

Ak už máte dosť cestovín a chcete si dať niečo iné, tak skúste tento recept.



Nakrájajte zeleninu na kúsky. Na panvici si na oleji poduste asi 5 minút cibuľku, pridajte baklažán, cuketu a ryžu (pre dve osoby je to 140 g ryže). Prilejte dostatok vriacej vody a duste. Pár minút pred koncom pridajte nakrájané paradajky, premiešajte a prikryte. Dochuťte, skontrolujte soľ a nechajte uležať. Nech sa páči.


No comments:

Post a Comment