Celkom
zábavný recept, ktorý mi prišiel na um listujúc kuchársku knižku.
Potrebujete
naň hlavne toastový chlieb, ktorému ste odkrojili kôrku a na plnky, rôzne druhy
zeleniny a omáčok a syr.
Ja som použila dve plnky:
1. ugrilujte si baklažán, nakrájajte údený syr a
pripravte paradajkovú omáčku
2. poduste
huby, primiešajte smotanu a pridajte parenicu
Ako plnky
môžete použiť aj čerstvú zeleninu nakrájanú na kúsky, feta syr, varené vajíčko
- fantázii sa medze nekladú.
Toastové
chleby rozvaľkajte na tenko na pracovnej doske, potrite maslom a vyložte ním
muffinkové formičky. Dajte piecť do rúry na asi 10 minút, vyberte a nechajte
vychladnúť. Následne naplňte plnkami a dajte zapiecť do rúry, kým sa nerozpustí
syr.
No comments:
Post a Comment