Radosť z varenia a chuť zeleniny
Jednoduchá a rýchla kuchyňa nielen pre vegetariánov, ale pre všetkých, ktorí sa rozhodli urobiť niečo pre seba a svoje telo a hlavne chcú objaviť krásu a rôznorodosť chutí zeleniny.
Thursday, 27 February 2014
Kvakové tortičky
Manžel našiel na záhrade jednu zabudnutú kvaku, tak sa rozhodol, že z nej pripraví večeru. A vznikli tieto kvakové koláčiky.
Predvarte si ryžu - môže byť aj celozrnná, len ju nezabudnite namočiť vopred alebo ju uvarte v kuchte. Nad parou uvarte kvaku - rozmačkajte, primiešajte ryžu, vajce, syr, strúhanku a premiešajte. Ak máte pocit, že je zmes dostatočne kompaktná, naplňte ňou muffinkovú formu, alebo akúkoľvek misku z jánskeho skla. Muffinky sú výraznejšie a vhodné aj ako jednohubky, na druhej strane celovrstvovú tortu rýchlo nakrájate na menšie štvorce. Do stredu každej tortičky môžete skúsiť dať kúsok nivy, či iného výrazného syru. Dajte piecť do rúry na asi 25 minút. Hotovo, môžete podávať.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment