Radosť z varenia a chuť zeleniny

Jednoduchá a rýchla kuchyňa nielen pre vegetariánov, ale pre všetkých, ktorí sa rozhodli urobiť niečo pre seba a svoje telo a hlavne chcú objaviť krásu a rôznorodosť chutí zeleniny.

Friday 19 July 2013

Cestoviny s cuketami, baklažánom a paradajkami

A je to zase tu... cestoviny spoločne s touto letnou zeleninou. Vyzerajú dobre, však?

Nakrájajte su zeleninu na kúsky, akých veľkosť uprednostňujete. Na panvici si na oleji poduste cesnak, pridajte baklažán a cukety a spoločne duste. Po asi 10 minútach pridajte paradajky, soľ a spoločne duste.
Medzičasom si dajte variť cestovinu, môže byť aj celozrnná. Sceďte a pridajte do panvice so zeleninou.
Podávajte posypané petržlenovou vňaťou a ak chcete aj s chili. Záleží len na vás.

No comments:

Post a Comment