Radosť z varenia a chuť zeleniny

Jednoduchá a rýchla kuchyňa nielen pre vegetariánov, ale pre všetkých, ktorí sa rozhodli urobiť niečo pre seba a svoje telo a hlavne chcú objaviť krásu a rôznorodosť chutí zeleniny.

Monday 22 July 2013

Omeleta s paradajkami

Môžete si pripraviť jednu a nakrájať, alebo spraviť pre každého po jednej maličkej omelete. Záleží len na vás.

Formu vytrite maslom a porozkladajte na ňu paradajky nakrájané na polovice a kúsky syra podľa obľuby (ovčí, kozí, ementál, ...). V miske rozbite vajcia, pridajte soľ, korenie, rikotu alebo tvaroh, bylinky (bazaklu, petržlen, majorán), smotanu. Premiešajte a vylejte do formy. Dajte zapiecť do rúry na asi 30 minúpt. Môžete podávať aj letné.

No comments:

Post a Comment