Radosť z varenia a chuť zeleniny

Jednoduchá a rýchla kuchyňa nielen pre vegetariánov, ale pre všetkých, ktorí sa rozhodli urobiť niečo pre seba a svoje telo a hlavne chcú objaviť krásu a rôznorodosť chutí zeleniny.

Saturday 1 March 2014

Cestoviny s hubovou omáčkou a s prekvapením

Ďalší extra ľahký a rýchly recept. Omáčku pripravíte ešte skôr ako uvaríte cestoviny. To bol náš dnešný obed.


Dajte variť cestoviny - je úplne jedno, či krátke alebo dlhé.
Na panvici poduste cesnak a pridajte huby nakrájané na plátky, môžete použiť akýkoľvek druh húb, aký sa vám len páči a aký vám len chutí. Osoľte a duste do zmäknutia. Vypnite a následne primiešajte do húb balenie Filadelfie. Primiešajte uvarené cestoviny a podávajte posypané petržlenovou vňaťou. Hotovo.

No comments:

Post a Comment