Radosť z varenia a chuť zeleniny

Jednoduchá a rýchla kuchyňa nielen pre vegetariánov, ale pre všetkých, ktorí sa rozhodli urobiť niečo pre seba a svoje telo a hlavne chcú objaviť krásu a rôznorodosť chutí zeleniny.

Wednesday 12 March 2014

Cestoviny s krémom a olivami

Včera som dostala na obed chuť na cestoviny - v chladničke bola rikota, ktorú môžete nahradiť napríklad Filadelfiou, v oleji nakladané olivy a nič viac - teda nič viac k tomuto jedlu nepotrebujete. :)

Dajte si variť cestoviny. V miske rozmiešajte syr, nakrájané olivy (môžete použiť aj paradajky, nakladané alebo čerstvé. V prípade čerstvých pridajte olivový olej a bazalku a vyriešili ste osviežujúci obed v horúcom letnom dni). Pridajte tročku vody z varenia cestovín a tak si vlastne pripravíte omáčku. Cestoviny zlejte, dajte do misky s omáčkou, premiešajte a aha, čo vám vzniklo:



No comments:

Post a Comment