Radosť z varenia a chuť zeleniny

Jednoduchá a rýchla kuchyňa nielen pre vegetariánov, ale pre všetkých, ktorí sa rozhodli urobiť niečo pre seba a svoje telo a hlavne chcú objaviť krásu a rôznorodosť chutí zeleniny.

Monday 31 March 2014

Špenátová torta

Záchrana večere v podobe lístkového cesta - síce je trochu náročnejšie na trávanie, ale raz za čas nezaškodí a hlavne, v mrazničke ho má snáď každý.


Dajte rozmraziť lístkové cesto. Medzičasom, poduste krátko špenát na panvici spoločne s cesnakom, pridajte strúhaný syr, rikotu (tvaroh), soľ, korenie, muškátový oriešok a napríklad také sušené paradajky nakladané v oleji. A v lete môžete aj čerstvé. Cesto dajte do formy (štvorocovej či okrúhlej) naplňte plnkou a dajte do predhriatej rúry na 35-40 minút a vy si zatiaľ nalejte pohár vína a vychutnajte si západ slnka.... Tak ako ja...

No comments:

Post a Comment