Do formy prestrite lístkové cesto, naplňte plnkou a dajte piecť do predhriatej rúry na si 25 minút. Pred podávaním nechajte trošku vychladnúť, inak sa popálite.
Radosť z varenia a chuť zeleniny
Jednoduchá a rýchla kuchyňa nielen pre vegetariánov, ale pre všetkých, ktorí sa rozhodli urobiť niečo pre seba a svoje telo a hlavne chcú objaviť krásu a rôznorodosť chutí zeleniny.
Wednesday, 27 November 2013
Špenátová torta
Ďalšia z vynikajúcich slaných tôrt.
Môžete použiť aj drvený špenát, ktorý nájdete v obchode, len ho dajte podusiť, aby sa odparila prebytočná voda. V miske zmiešajte špenát, jedno vajko, strúhaný syr, encián, hrsť orechov, soľ, korenie, ak máte a chcete sušené paradajky a hotovo.
Do formy prestrite lístkové cesto, naplňte plnkou a dajte piecť do predhriatej rúry na si 25 minút. Pred podávaním nechajte trošku vychladnúť, inak sa popálite.
Do formy prestrite lístkové cesto, naplňte plnkou a dajte piecť do predhriatej rúry na si 25 minút. Pred podávaním nechajte trošku vychladnúť, inak sa popálite.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment