Radosť z varenia a chuť zeleniny

Jednoduchá a rýchla kuchyňa nielen pre vegetariánov, ale pre všetkých, ktorí sa rozhodli urobiť niečo pre seba a svoje telo a hlavne chcú objaviť krásu a rôznorodosť chutí zeleniny.

Tuesday, 5 November 2013

Cícer so zemiakmi a mangold nakyslo

Ľahká a naozaj vynikajúca večera, ktorá zvládnete uvariť aj na kolene. Len potrebuje mať doma cícer v konzerve, alebo si ho uvariť deň vopred.



Na oleji poduste cibuľku, pridajte zemiaky a huby a spoločne duste domäkka. Osoľte, pridajte uvarený cícer a saturejku a ešte povarte - dokonca to môžete aj trošku rozmačkať. Nazáver posypte petržlenom.

Mangold nakrájajte asi na 1,5 cm kúsky. Na panvici poduste cesnak, pridajte mangold, soľ, kumín a citrónovú šťavu. Spoločne duste do zmäknutia mangoldu. Posypte petržlenom a ak máte semiačkami z granítového jablka - kvôli farbe :)

No comments:

Post a Comment