Radosť z varenia a chuť zeleniny

Jednoduchá a rýchla kuchyňa nielen pre vegetariánov, ale pre všetkých, ktorí sa rozhodli urobiť niečo pre seba a svoje telo a hlavne chcú objaviť krásu a rôznorodosť chutí zeleniny.

Monday 7 April 2014

Krémová tekvicová polievka s pestom

Ako som sľúbila, tu je recept na tekvicovú polievku s pestom, ktorú som urobila z vody, ktorá mi zostala z varenia špenátových špätzlov.


Poduste si na oleji/masle cibuľku, pridajte tekvicu nakrájanú na kúsky a duste do zmäknutia tekvice, pridajte vodu/vývar a spoločne varte asi 10 minút. Následne rozmixujte na krémovú polievku a podávajte zdobené pestom - normálnym, či z medvedieho cesnaku. A ak chcete, posypte opraženými semiačkami.

Jednoduché nie?

No comments:

Post a Comment