Pre dve osoby uvarte 150 g šošovice spoločne s bobkovým listom a ak máte aj šalviou alebo rozmarínom. Zabránite tak nežiadúcim vedľajším účinkom.
Na panvici poduste domäkka zemiaky, baklažán a papriku. Podľa toho koľko máte času urobte to buď osobitne alebo spoločne, samozrejme podľa totho, ako dlho sa jednotlivá zelenina varí. Dosoľte.
V hrnci poduste na oleji domäkka cibuľku, cesnak, mrkvu a stonkový zeler a pridajte paradajkovú drť a chili. Povarte, pridajte rozmarín a uvarenú šošovicu a následne aj zeleninu. Spoločne varte asi ešte 10 minút, aby sa spojili chute.
Viem, že to znie komplikovane, ale ubezpečujem vás, že je to veľmi jednoduchý recept. Čistenie a krájanie trvajú dlhšie, ale potom sa už len všetko varí, akosi aj bez vašej aktívnej účasti.
No comments:
Post a Comment