Radosť z varenia a chuť zeleniny

Jednoduchá a rýchla kuchyňa nielen pre vegetariánov, ale pre všetkých, ktorí sa rozhodli urobiť niečo pre seba a svoje telo a hlavne chcú objaviť krásu a rôznorodosť chutí zeleniny.

Monday 20 January 2014

Cestoviny s tekvicou a hríbami

Ponáhľate sa? Tak vám ponúkam tento jednoduchý obed.
Môžte použiť buď čerstvé hríby, alebo tie sušené. Samozrejme, že v tom prípade upravíte ich množstvo.

Dajte variť vodu na cestoviny. Na panvici si na oleji poduste asi 5 minút cibuľku nakrájanú nadrobno,  následne pridajte tekvicu nakrájanú na kocky a hríby. Osoľte a spoločne poduste domäkka. Ak je zmes prisuchá, pridajte trošku mlieka, alebo smotany. Pridajte korenie a muškátový oriešok. Varte domäkka. Medzičasom si uvarte aj cestoviny, ktoré scedíte a pridáte na záver do panvice s omáčkou, aby sa ňou dobre pokryli. Posypte petržlenovou vňaťou a môžete podávať.

Recept môžete vyskúšať aj s pridaním šampiónov a trošky sušených hríbov.

No comments:

Post a Comment