Ponáhľate sa? Tak vám ponúkam tento jednoduchý obed.
Môžte použiť buď čerstvé hríby, alebo tie sušené. Samozrejme, že v tom prípade upravíte ich množstvo.
Dajte variť vodu na cestoviny. Na panvici si na oleji poduste asi 5 minút cibuľku nakrájanú nadrobno, následne pridajte tekvicu nakrájanú na kocky a hríby. Osoľte a spoločne poduste domäkka. Ak je zmes prisuchá, pridajte trošku mlieka, alebo smotany. Pridajte korenie a muškátový oriešok. Varte domäkka. Medzičasom si uvarte aj cestoviny, ktoré scedíte a pridáte na záver do panvice s omáčkou, aby sa ňou dobre pokryli. Posypte petržlenovou vňaťou a môžete podávať.
Recept môžete vyskúšať aj s pridaním šampiónov a trošky sušených hríbov.
No comments:
Post a Comment