Predjedlo na aké sa tak ľahko nezabúda.
Ak vám náhodou zostalo trochu z dusenej tekvice, tak zvyšok môžete použiť na tento recept. Ja osobne uprednostňujem urobiť všetku tekvicu na jeden raz buď v hrnci alebo upiecť v rúre. Tak ju mám pripravenú na rôzne recepty a nemusím sa neustále zabávať s jej pečením, či dusením.
Takže rozmačkanú tekvicu zmiešajte v miske s vajcom, soľou, korením, strúhaným syrom a strúhankou - cesto by malo byť kompaktné a suchšie. Nechajte vychladnúť a následne s ním môžete pracovať. Mokrými rukami vytvorte z cesta guľky, ktoré naplníte kockou mozzarely a obaľte ich v trojobale (múka, vajce, strúhanka). Následne vyprážajte. Konzumujte hneď po vypražení - vtedy sú najchutnejšie.
No comments:
Post a Comment