Podávajte s troškou kyslej smotany, alebo jogurtu, ktoré odľahčia sladkosť tekvice a polievke dodajú sviežejšiu nôtu.
Radosť z varenia a chuť zeleniny
Jednoduchá a rýchla kuchyňa nielen pre vegetariánov, ale pre všetkých, ktorí sa rozhodli urobiť niečo pre seba a svoje telo a hlavne chcú objaviť krásu a rôznorodosť chutí zeleniny.
Monday, 20 January 2014
Krémová tekvicovo-pórová polievka
Von je chladno, prší a vy máte chuť sa len zakutrať pod perinu? Tak vyskúšajte moju zimnú polievku :)
Poduste pór nakrájaný na kolieska, pridajte dva zemiaky a asi 200 g tekvice nakrájané na kocky, osoľte, pridajte tymián a rozmarín a spoločne duste asi 5 minút. Podlejte vývarom, alebo vodou z cestovín a varte domäkka. Následne vyberte rozmarín, ak ste tam dali celú vetvičku. Celú polievku prepasírujte cez sitko,a lebo ponorným mixérom.
Podávajte s troškou kyslej smotany, alebo jogurtu, ktoré odľahčia sladkosť tekvice a polievke dodajú sviežejšiu nôtu.
Podávajte s troškou kyslej smotany, alebo jogurtu, ktoré odľahčia sladkosť tekvice a polievke dodajú sviežejšiu nôtu.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment