Na čokoládové cesto potrebujete: 175 g čokolády, ktorú v parnom kúpeli (alebo pre zrýchlenie v mikrovlnke :)) roztopíte spoločne s 200 g masla. Nechajte vychladnúť a primiešajte 2 vajcia, likér podľa výberu, 150 g cukru a 60 g múky s práškom do pečiva.
Na syrové cesto potrebujete: 200 roztierateľného syru typu Philadelphia, 1 vajce, 55 g cukru, 60 g múky s práškom do pečiva.
Štvorhranný plech menšej veľkosti vymastite a vysypte múkou. Ako prvé vlejte čokoládové cesto a naň syrové snažiac sa pri tom rozdeliť ho čo najlepšie po celom ceste. Vrch posypte nasekanými orechmi a dajte piesť do vyhriatej rúry na 30 minút.
V hermeticky uzatvorenej nádobe ho môžete uskladniť až 3 dni.
No comments:
Post a Comment