Radosť z varenia a chuť zeleniny

Jednoduchá a rýchla kuchyňa nielen pre vegetariánov, ale pre všetkých, ktorí sa rozhodli urobiť niečo pre seba a svoje telo a hlavne chcú objaviť krásu a rôznorodosť chutí zeleniny.

Sunday, 1 June 2014

Cestovinové variácie

Nie otázka, či bolo skôr vajce alebo sliepka, trápi talianske domácnosti v piatok podvečer a najneskôr v sobotu v očakávaní sviatočného obeda. Tou dôležitou otázkou je: Aké cestoviny a s akou omáčkou si spravíme na obed??? Že prečo?? Tu je odpoveď v podobe malej ukážky rôznych druhov cestovín. A to ešte nehovoríme o najmenej 500 druhoch omáčok na nich vhodných, ktoré sa menia nielen od regiónu k regiónu, ale aj od domu k domu.






A to tu  chýbajú ešte regionálne špeciality.

Návrhy na omáčky sú hlavne 4:
1. ragú (na báze mäsa, húb, vnútorností...) - vhodné pre všetky druhy cestovín. Hlavne na cestoviny krátke a drážkované.
2. paradajková omáčka - všetky druhy cestovín
3. omáčka cesnak a olej ( bez/s paradajkami alebo morskými plodmi)- typy cestovín dlhé, nie dierkované a nie veľmi hrubé
4. s bielou omáčkou (na báze mlieka, smotany, bešamelu, masla) - krátke cestoviny alebo dlhé a tenšie

Tak čo, necháte sa inšpirovať?

p.s. existuje zhruba 550-560 druhov cestovín, z ktorých v obchodoch sa pravidelne kupuje asi 130 druhov.

1 comment:

  1. How to Make Money from Betting on Sports Betting - Work
    (don't worry if https://septcasino.com/review/merit-casino/ you dental implants get it หารายได้เสริม wrong, though) The process involves placing https://deccasino.com/review/merit-casino/ bets on 바카라사이트 different events, but it can also be done by using the

    ReplyDelete