Radosť z varenia a chuť zeleniny

Jednoduchá a rýchla kuchyňa nielen pre vegetariánov, ale pre všetkých, ktorí sa rozhodli urobiť niečo pre seba a svoje telo a hlavne chcú objaviť krásu a rôznorodosť chutí zeleniny.

Monday, 2 June 2014

Tagliatelle s hubovou omáčkou

Rýchle a jednoduché - to je heslo krásneho teplého dňa, kedy dovnútra sa človek dostane, respektíve chce dostať, len rpeto, aby navaril niečo na obed.

Recept vlastne nieje ani receptom. Poduste si huby, osoľte, okoreňte a primiešajte Philadelphiu :) alebo iný čerstvý syr. V Taliansku som použila robiolu, ale viem si predstaviť, že aj stracchino môže byť vhodné. Ak je omáčka hustá, primiešajte trošku vody z varenia cestovín. Pridajte cestoviny a podávajte posypané strúhaným syrom.


No comments:

Post a Comment