Radosť z varenia a chuť zeleniny

Jednoduchá a rýchla kuchyňa nielen pre vegetariánov, ale pre všetkých, ktorí sa rozhodli urobiť niečo pre seba a svoje telo a hlavne chcú objaviť krásu a rôznorodosť chutí zeleniny.

Friday 7 June 2013

Plnené cuketové kvety

Ahaho ďalši recept, ako môžete použiť cuketové kvety, ktorých je nadbytok.
 Kvety umyte a zbavte piestiku, ale bez toho, aby sre zničili samotný kvet.
Ak vám zostala uvarená ryža z obeda, ešte lepšie. Sem s ňou. Pridajte strúhanú parenicu, vajko, soľ, korenie a ak chcete aj kúsky šunky. Premiešajte a zmes na naplnenie, máte hotovú. Je to fajn, na zničenie zvyškov z chladničky.
Kvety jemne otvorte, naplňte, a zakrúťte. Dajte do plechu, polejte olejom a dajte piecť do rúry, kým nezozlatnú.


No comments:

Post a Comment