Radosť z varenia a chuť zeleniny

Jednoduchá a rýchla kuchyňa nielen pre vegetariánov, ale pre všetkých, ktorí sa rozhodli urobiť niečo pre seba a svoje telo a hlavne chcú objaviť krásu a rôznorodosť chutí zeleniny.

Wednesday, 26 June 2013

Ryžovo-cuketová torta

Zostala vám uvarená ryža od obedu? Alebo máte chuť na niečo nezvyčajné, čím určite prekvapíte rodinu a priateľov?
Tak pripravte túto jednoduchú ryžovo-cuketovú tortu.
Poduste si dve nakrájané cukety na cibuľke. V miske zmiešajte uvarenú ryžu, asi tak 120 g za surova, cuketu, 2 vajcia, strúhaný syr a majorán. Vymastite formu, vysypte strúhankou, naplňte zmesou a dajte piecť do rúry na asi 25-30 minút, kým nezhnedne.
Hotovo. Ani to nebolo zložité. :)

No comments:

Post a Comment